Böjar nå sitt slut

ÄNTLIGEN börja allt slit med renoveringe nå mot sitt slut.
Under denna lgh enovering kan man ju säga att man fått lära sig inebörden av vad problem lösning inebär på riktigt.
När man väl löst ett så kommer det ena och då med varje sak som ska åtgärdas el snyggas till. Och det har varit en lång lista att bocka av redan från början.
 

Den nya kylen/frysen från samsung som verkade bli väldigt bra att höja lgh med gav det stora problemet att yterst få tillverkare och modeller har överskåp. Hos samsung ekar detta överskåp ganska bra. Dom tillverka det helt enkelt inte så klart vilket vi antog skulle finnas trots att det inte är "modernt" att ha. Men så var inte fallet.
Och inte kunde vi ha den turen att det gammla skulle funka ändå så valet vart. Hemma bygge så det snyggt kunde sitta ovanför som en bra förvaring och dölja den fina fläk som fans i taket ovanför det gammla el måla om hela taket och hitta på nått annat att ha ovanför att snygga till glappet mellan kyl och öveskåp.
Lösningen vart hemma bygge.
 
Allt som e kvar nu är att den lilla reservdelen till ugnen ska komma så kan försäljningen rulla på påriktigt (om min karl är redo för det så klart)
 
Duktiga vi har även lyckats rensat en hel del och börja packat vissa kartonger.
Det e ju lite kul å se hur mkt han lyckats sammla på sig under alla år som ligger lite här och lite där.
Mest komiska e oxå att han inte för så länge sedan påstog sig rensat och fixat både i klädkammare och föråd.
Men jag undrar dock hur han definerrar ordet rensa för inte har det ineburit rensat som att ta bort/slänga gammalt skit osv *hehe*

Så i helgen ska jag tvinga ut han och göra klart förådet och paka mer av det som går och OM jag kan fixa bil kör vi det allra första lasset med överflödig hem till mig och en liten smygstart av vårt samboliv börjar lite småt.. WOOP WOOP!
 
 
 
Tack för ditt bidrag och välkommen åter!



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus